Skoventreprenør

Home / Portfolio / Skoventreprenør
Skoventreprenør

MBS kan løse en række af de problemstillinger I som skoventreprenører står med i det daglige arbejde. MBS er et samlet system, et program der håndterer opgavestyring, dokumentation, kundekartotek, lagerstyring og blanketter. Vi ved at jeres opgaver kun bliver større, og det er der plads til hos os. Vores løsning vokser i takt med jeres virksomhed.

 

Hos Monosoft har vi udviklet vores eget GPS system, som vi bruger i MBS. Vores GPS er mere nøjagtig end andre på markedet og så er den hurtig. I vil derfor stå stærkt med vores system og få en præcis oversigt over hvor dine stakke og opgaver befinder sig i landet, selv når du står ude i skoven.

Vi ved godt at I som skoventreprenører arbejder i et miljø, hvor I må være omstillingsparate. Reglerne ændrer sig løbende og ofte bliver kravene til dokumentation og sporbarhed øget.
Med vores brancheløsning kan I nemt og enkelt dokumentere jeres arbejde i løbet af dagen. Med Tradenda kan I nemlig skrive notater, tage billeder og indtaste data på mobilen, også når I ikke er på nettet. Data bliver sendt direkte til MBS så snart I er online igen. På den måde kan I lave indberetninger i jeres system eller opdatere opgaver der er sendt ud til jer, når I står i skoven.

 

MBS giver ganske enkelt et bedre overblik over forretningen, skovlagre m.m. I vil også opleve at bruge betydeligt mindre tid på administrative opgaver, da store dele af de manuelle arbejdsgange nu kan automatiseres.

Dette modul hos Monosoft er klar til alle skoventreprenører, så I kan komme i gang med MBS i dag, og selvom hele systemet er sat op, så kan det stadig tilpasses så det passer til jeres ønsker og behov.

SUPPORT

Vi skelner mellem MBS drift opgaver (inkluderet i drift prisen) og konsulentopgaver (opgaver der faktureres). Som udgangspunkt er MBS drift opgaver uden beregning, med følgende undtagelser:

1) Ved opkald udenfor normal arbejdstid.

2) Udviklings opgaver der ikke er almennyttige.

3) Support opgaver der kunne løses af kunden selv, men specifikt bedes løst af os.

 

PRISER

Prisen for et modul består af en licensdel (der betales i 2 rater) og en drift del (løbende udgift, baseret på forbrug).

Prisen for dette modul, 1. år: 

 

Licens: 13.000,-

Undervisning, 2 dage: 18.000,-

Forbrug: 9.000,- per år (estimeret)

I alt: 40.000,-

 

Prisen for dette modul, 2. år: 

Licens: 13.000,-

Undervisning, 2 dage: 18.000,-

Forbrug: 9.000,- per år (estimeret)

I alt: 40.000,-

 

Efterfølgende år: Forbrugsafregnet