Juletræ og pyntegrønt

Home / Portfolio / Juletræ og pyntegrønt
Juletræ og pyntegrønt

Juletræ og pyntegrønt.

Monosoft har udviklet en IT løsning til håndtering af juletræ- og pyntegrønt produktion i Danmark. Løsningen er udviklet over de sidste 2 år, i samarbejde med flere aktører på det danske markede.  

Fokus for løsningen er, at gøre det så simpelt som muligt, at digitialisere juletræ- og pyntegrønt produktionen.

Vi har udviklet løsningen baseret på vores app Tradenda, en app der i dag benyttes af flere tusinde brugere inden for skovbruget.

 

Hvorfor benytte denne løsning?

Jeres branche er unik idet der er en ekstreme kort og intensiv sæson, hvor alt blot skal klappe. I denne periode er det vigtigt at kunne bevare overblikket, ligesom der er mange meget lange dage alene med registrering af hvad der er lavet.

Med denne løsning tilbyder vi, først og fremmest, at I får digitaliseret Jeres data allerede i marken. Dette betyder at I får betydeligt mindre arbejde, hver dag, med at modtage arbejdssedler, indtastning og opfølgning. I vil løbende, automatisk, modtage data fra folkene i marken – dermed kan I reagere på data betydeligt hurtigere end i dag – samtidig med at I vil spare ekstrem meget tid dagligt.

 

Een løsning, 3 pakker

Lite

Kom i gang med digitalisering af Jeres forretning. Med Lite pakken får i digital data ind omkring markering, palletering, læsning og transporter. I skal således ikke længere modtage diverse håndskrevne noter, ligesom I vil modtage data løbende igennem dagen, i stedet for at skulle arbejde over hver aften.

Data der kommer ind kan trækkes ud til Excel og PDF, hvilket reducere jeres tastearbejde markant.

Pris:

  • Oprettelse: 15.000 ,-
  • Abonnement pr år: 9.000 ,-

 

Professionel

Opret marker i køber træer fra, og de produkter der findes på markerne. Opret markerings, palletering og læsning opgaver – hvilket reducere tastearbejdet i marken.

Med denne pakke får I desuden et excel ark der integrere direkte ind i løsningen, således at I altid (hurtigt og nemt) kan udtrække live-data fra løsningen for at få disse vist i Excel.

Pris:

  • Oprettelse: 15.000 ,-
  • Abonnement pr år: 25.000,-

 

Enterprise

I kan holde styr på Jeres leverandører – ligesom i kan holde styr på Jeres kunder og de handelsaftaler der er indgået med dem.

I kan oprette marker på leverandørerne, leveringssteder på kunderne og planlægge Jeres logistik herefter.

Systemet tilbyder at I, automatisk, får et fragtbrev og handelsaftaler som PDF dokumenter, så disse kan laves med eet klik på en knap.

Pris:

  • Oprettelse: 15.000 ,-
  • Abonnement pr år: 45.000 ,-