Håndværkere

Home / Portfolio / Håndværkere
Håndværkere

Vores håndværker modul er lavet til kvalitetssikring og fotodokumentation, både online og offline. Med vores løsning sikrer du din hverdag med papirarbejde bliver lettere, hver dag. Vi tilbyder en løsning der giver en lettere håndtering af kvalitetssikring, som også er nemt at tilgå for nye medarbejdere. Du risikerer ikke længere at dokumentation mistes eller går tabt, med MBS er det altid lige ved hånden og online på vores system.

 

MBS er løsningen for de håndværkere der gerne vil udføre deres kontroller, processer for sager og kvalitetssikring med præcision, på en logisk og enkel måde. Hos MBS kan alle billederne tages med din telefon eller tablet fra vores app, og overføres direkte til jeres kontrol dokumenter. Samtidig kan kvalitetshåndbogen samles og klargøres til bygherren.

 

MBS er endnu mere end bare dokumentation og kvalitetssikring. MBS indeholder også opgavestyring, mulighed for at indsætte dokumenter og tegninger på jeres billeder og MBS kan også være jeres værktøj til projektstyring.