Affaldstransport

Home / Portfolio / Affaldstransport
Affaldstransport

MBS tilbyder et færdigt modul til affaldstransport, med mulighed for at tilrettelægge detaljerne efter jeres virksomhed. Modulet har et kundekartotek, lagerstyring, kontrol over lastbiler, et overblik over projekter og styring af dem, samt mulighed for at tildele opgaver på de forskellige projekter. Det indeholder også en smart opgave log, så du altid kan gå tilbage og se en oversigt over udførte opgaver.

 

Modulet tilbyder at lave flere slags lokationer og derefter lave ruteberegning imellem dem. I kan oprette afhentning og leverings lokationer og lave kørsler mellem dem. Samtidig udleveres opgaver automatisk over vores app, Tradenda, som en digital blanket der kan indberettes med data. Disse opgaver udleveres med lokationer, så I kan give jeres chauffører alle slags kørsels opgaver.
Det betyder at vores løsning kan afhjælpe en del af jeres administrative arbejde og automatisere en del opgaver for jer og spare jer for en masse papirarbejde.
Modulet indeholder også en blanket, der fungerer som en tjekliste for chaufførene af deres lastbiler. Der er meget at huske inden man kører, derfor har vi lavet denne huskeliste, som chaufførene kan tage frem og bruge efter behov.

 

Monosoft er klar med en alsidig brancheløsning, som kan bruges til affaldstransport og andet logistik. Kontakt os i dag for at komme i gang med jeres brancheløsning.

 

SUPPORT

Vi skelner mellem MBS drift opgaver (inkluderet i drift prisen) og konsulentopgaver (opgaver der faktureres). Som udgangspunkt er MBS drift opgaver uden beregning, med følgende undtagelser:

1) Ved opkald udenfor normal arbejdstid.

2) Udviklings opgaver der ikke er almennyttige.

3) Support opgaver der kunne løses af kunden selv, men specifikt bedes løst af os.

 

PRISER

Prisen for et modul består af en licensdel (der betales i 2 rater) og en drift del (løbende udgift, baseret på forbrug).

Prisen for dette modul, 1. år: 

 

Licens: 10.000,-

Undervisning, 2 dage: 12.000,-

Forbrug: 9.000,- per år (estimeret)

I alt: 31.000,-

 

Prisen for dette modul, 2. år: 

Licens: 10.000,-

Undervisning, 2 dage: 12.000,-

Forbrug: 9.000,- per år (estimeret)

I alt: 31.000,-

 

Efterfølgende år: Forbrugsafregnet