Affaldstransport

Home / Brancher / Affaldstransport

MBS tilbyder et færdigt modul til affaldstransport, som vi mener kan løse alle jeres behov, med mulighed for at tilrettelægge detaljerne efter jeres virksomhed. Modulet har et kundekartotek, lagerstyring, kontrol over lastbiler, et overblik over projekter og styring af dem, samt mulighed for at tildele opgaver på de forskellige projekter.  Modulet har også en smart opgave log, så du altid kan gå tilbage og se en oversigt over udførte opgaver.

Modulet tilbyder at lave flere slags lokationer, og derefter lave ruteberegning mellem dem. Dette giver dig mulighed for at oprette afhentning og leverings lokationer og laver kørsler mellem dem. Samtidig udleveres opgaver automatisk over vores app , Tradenda, som en digital blanket der kan indberettes med data. Disse opgaver udleveres med lokationerne så i kan give jeres chauffører alle slags kørsels opgaver.

Det betyder at vores løsning kan afhjælpe en del af jeres administrative arbejde og automatisere en del opgaver for jer, og I nu kan gå et skridt nærmere mod en papirløs hverdag.

Vi har i dette modul også lavet en blanket, som fungerer som en tjekliste for chaufførene af deres lastbiler. Vi er klar over at der er meget at huske inden man køre afsted, derfor har vi lavet denne huskeliste, som chaufførene kan tage frem og bruge efter behov.

Monosoft er klar med en alsidig brancheløsning, som kan bruges til affaldstransport og andet logistik. Kontakt os i dag for at komme i gang med jeres brancheløsning.